Wat is Sinterieur?

Sinterieur StudioSINTERIEUR, VAN ONTWERP TOT REALISATIE.

Sinterieur staat voor eS van Ester en Interieur.

Sinterieur vertaalt de wensen van bedrijven (en particulieren) naar ruimtes. Hierbij kun je denken aan ruimtes waar mensen werken en samenkomen. Sinterieur let daarbij op de professionele uitstraling en het karakter van het bedrijf. Neem als voorbeeld de entree van je bedrijf. De eerste indruk is heel belangrijk, want de entree van je bedrijf is je visitekaartje. Sinterieur zorgt er voor dat bij binnenkomst meteen duidelijk is bij welk bedrijf je bent, welke sfeer het bedrijf uitstraalt en waar je naar toe moet.

De ontwerpen van Sinterieur zijn modern, maar kenmerken zich door warmte. Sinterieur leeft zich altijd in in de wensen van jouw bedrijf en denkt daarbij buiten de lijntjes, maar de basis is altijd rust. Een eyecatcher in een rustige omgeving is namelijk sterker dan veel mooie meubels bij elkaar. Sinterieur zorgt voor de basis, de routing en de structuur, maar er blijft voldoende ruimte over voor een persoonlijke touch. Voor Sinterieur is het belangrijk om een omgeving te creëren waar mensen zichzelf kunnen zijn en graag willen werken zonder dat het teniet doet aan het ontwerp.

Naast bedrijven adviseert Sinterieur ook aan particulieren. Naar aanleiding van een gesprek met de klant maakt Sinterieur een ontwerp voor een behaaglijke passende leefomgeving.

Aan het eind van elk project trekt Sinterieur de deur achter zich dicht en doe jij het licht aan in een ruimte waar mensen werken en wonen met plezier.