De interieurarchitect

Sinterieur Ester TunnissenESTER TUNNISSEN, DE INTERIEURARCHITECT ACHTER SINTERIEUR.

Studie
Ester studeert aan de  lerarenopleiding handvaardigheid en textiele werkvormen.  Ze geniet volop van het studentenleven en werkt tijdens haar studie een paar maanden in Israël en in Amerika. Na de lerarenopleiding besluit ze om Architectonische Vormgeving te studeren aan de kunstacademie. Ze studeert af in kleinschalige architectuur en stedenbouwkundig micromilieu.

Ervaring
Na haar studie werkt Ester 6 jaar bij Cobra Projekten. Ze specialiseert zich in het vertalen van een huisstijl naar het ontwerp van verkeersruimtes, pantry’s, recepties en andere verblijfsruimtes. Haar focus ligt op het realiseren van een gunstige prijs/kwaliteit verhouding voor haar klanten. Ze onderscheidt zich door haar aandacht voor de wensen van de opdrachtgever en haar oog voor details. Ook leert ze hier om echt functioneel te ontwerpen en constructief samen te werken met de meubelmakerij die in hetzelfde pand gevestigd is.

Bij Kroonenburg, interieurspecialist voor de particuliere markt in het hogere segment, doet ze gedurende 7 jaar kennis op over hoogstaande meubels en meubelmakers waardoor ze haar klanten mee kan nemen in de beleving van de inrichting die zij adviseert. Ook hier onderscheidt Ester zich door haar precieze aanpak en gedegenheid. Daarnaast specialiseert ze zich in raambekleding en karpetten.

Sinterieur
Met Sinterieur biedt Ester haar klanten de mogelijkheid om hun huisstijl te vertalen naar een warme moderne functionele inrichting van hun kantoor. Ze doet dit vanuit haar door de jaren heen opgebouwde stijl en kwaliteiten. Ze onderscheidt zich door haar vermogen om heel goed te luisteren naar haar opdrachtgever. Ze denkt met ze mee en zorgt er voor dat verhaal van de huisstijl vertaald wordt in een passende inrichting van de verkeersruimtes van het kantoor. Creatieve oplossingen met de zekerheid dat het eindresultaat kwalitatief hoogstaand is en passend binnen het budget en de tijd.
Ester is graag bij het hele proces betrokken zodat ze de kwaliteit kan waarborgen.